Goedkoopste Energieleveranciers

De goedkope energieleveranciers hoeven niet altijd de beste service te leveren. Het service beleid van de verschillende maatschappijen loopt sterk uiteen. Energieleveranciers in België hebben zo hun eigen regels en wetgeving. Zaken om op te letten zijn of er een dag en een nachttarief gehanteerd wordt, en of er top- en daluren zijn. Dan is het belangrijk om de energiemix te bekijken hoeveel procent van de energie die geleverd wordt is schone energie, en wat is het de eindgebruiker waard om daarvoor te betalen.

 

Vergelijking Energieleveranciers België

Als eindverbruikers van de stroom voorziening van België is het van belang de verschillende energieleveranciers van België te vergelijken. Energieleveranciers vergelijken in België is niet altijd even gemakkelijk. Het bezoek van de website biedt niet altijd alle details die men wil weten zeker niet als het om de prijs en het gehanteerde prijsbeleid aankomt. Sommige leveranciers leveren een ondoorzichtig woud van onduidelijke prijsstelling. Vergelijk de drie maatschappijen waar u als eindgebruiker het beste gevoel bij heeft. Transparantie van het bedrijf is dan vaak van belang. Transparantie vergemakkelijkt ook de prijsvergelijking en de eventuele keuze van de stroomleverancier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vlaamse energie regulator

De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, kortweg VREG, staat in voor de regulering, controle en bevordering van de transparantie van de energiemarkt in het Vlaamse Gewest.

De VREG werd opgericht in december 2001 en behoort tot het beleidsdomein Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid.

Meer informatie op www.vreg.be